[%submenu%] [%submenu5%]
Koszyk
Produktów: 0 Suma: 0,00,-
» Zobacz koszyk
Kategorie

Tatar z avocado

 

  • 1 avocado
  • 1/2 cebulki drono posiekanej
  • przyprawa typu magi
  • odrobina soku z cytryny
  • sól, pieprz do smaku. 

 

Przygotowaie

Miekkie avocado obrać, pestkę wyciągnąć ale nie wyrzucać, gdyż kontakt miążu owocu z pestką zapobiega ciemnieniu. Avocado oraz pestkę włożyć do miseczki. Avocado rozgnieść dokładnie widelcem aż powstanie jednolita masa. Dodać drobno posiekaną cebulkę, przyprawić solą, pieprzem i magi - do smaku. Pestkę wyjąć bezpośrednio przed podaniem. Podawać z ciemnym pieczywem. 

Można formować kulki, dekorować szczypiorkiem. Cudownie wygląda na przyjęcia taki tatar trójkolorowy: podany w formie kopczyków na paterze w towarzystwie tatara z łososia i tradycyjnego wołowego. 


Bestsellery

Producenci

  • hipp
  • annoblekarmel
  • babyzilli
  • bioplanet
  • ellaskitchen
  • goodies
  • holle
  • organix
  • plum
  • weleda
Szybki kontakt

 

tel.   0 605 444 733
fax.  041 387 01 05
mail:  info@NaturalniePyszne.pl